Forside

Nyheder

ClayPaky Sharpy+. Denne højtydende lampe er nu også at finde på vores lager.

L-acoustics. Vi har øget beholdningen yderligere og vores totale antal lydgivere fra dette mærke er på over 110 stk, spredt over 5XT, 8XT, 12XT, 115Hiq, X8, X12, X15Hiq, Arcs wide, Arcs focus, Kara, SB18 og SB28

Astera batteri lamper. Vi har indkøbt et større antal batteri lamper af både AX3 og AX5 serien

Soundcraft mixere. Vores beholdning tæller nu Vi1000, Vi2000, Vi3000, samt Vi1 og de mindre Performer pulte

Shure Axient. Vi tilbyder nu også dette reference wireless system. Vi har købt beltpack med mulighed for DPA bøjler, samt håndtag med B58, KSM8 eller KSM9 kapsler

L-acoustics SYVA. Vi har som de første i Danmark modtaget dette fantastiske small/mid size system, der bla. har en fremragende horisontal dækning, og masser af power.
 
Robe Patt 2013. Denne lampe er nu også tilgængelig fra lager, og giver en fantastisk varm illustrativ effekt.
 
Shure ULXD4Q flere systemer inkl B58 og KSM9 håndtag, samt 4066 headset.
 
Shure PSM 1000. 8 kanaler er tilgået lageret, og klar til produktioner.
 
Mere Soundcraft
Vi har indkøbt en Soundcraft Vi3000 pult. Den er landet, og har været på første jobs på landevejen
 
Endnu mere Kara
Der er indkøbt endnu flere L-acoustics Kara højttalere, hvilket bringer vores totale mængde L-acoustics højttalere op på næsten 100 stk.
 
Clay Paky Stormy 
Stormy tilbydes nu i udlejningen. Dette LED strob imponerer ved et output på 80.000 lumen, og et effekt forbrug på kun 980Watt. 

Clay Paky B-Eye
Der er indkøbt Clay Paky B-Eye K10. Dette imponerende LED movinghead indeholder et væld af fantastiske features, bla. zoom fra 4 til 60 grader, samt mulighed for avanceret matrix programmering af de 19 LED celler

Meget mere L-acoustics
Vi har suppleret vores beholdning af højttalere og forstærkere fra Franske L-acoustics. Der er indkøbt 5XT, 8XT, 12XT, HiQ, samt SB18 højttalere. Desuden er der indkøbt yderligere LA4X forstærkere. Vores totale beholdning af L-acoustics højttalere er nu over 70 stk. bla. 22 stk. SB18

Shure UR4D+
Beholdningen af Shure UR4D+ modtagere, samt UR2 med B58 og KSM9 kapsler er blevet forhøjet. 

Mere Soundcraft
Vores beholdning af kompakte digitale mixere er blevet udvidet med en Soundcraft SI Performer 1, inkl. stageboks

15 Tons på hjul.
Vores vognpark er blevet styrket yderligere med en 15Tons DAF lastbil. Bilen har 7,2meter kasse og 2tons lift, og er derved rummelig til de fleste produktioner der indeholder lyd, lys, scene og AV. 

AKG DMS 700 V2
Vi har indkøbt dobbelt modtagere, beltpack med HC577 bøjler, samt håndtag med C5 og D5 kapsler. Vi har nu over 10 kanaler af dette system i udlejningen

Mere L-acoustics
Vi har suppleret vores beholdning af L-acoustics forstærkere. Der er indkøbt både den velkendte LA8 forstærker, samt den nye 4 ind/4 ud LA4X. LA4X har vi modtaget som de første i Danmark, hvilket atter engang statuerer os som first mover på High end markedet for professionelle PA produkter.

Endnu en Soundcraft digital mixer er landet
Der er indkøbt 1 stk Soundcraft Expression 1 digital mixer. Mixeren er et naturligt valg for os, pga. den utrolige intuitive bruger flade, samt integration via MADI til vores eksisterende stage bokse.

ADJ Mega Bar tri
Vi har endnu engang suppleret vores beholdning af denne LED lampe op, der er velegenet til alt fra deko, til effektfuldt scene belysning.

Robe Robin 100 LED Beam
Lys afdelingen er atter engang blevet styrker med nye produkter. Denne gang Robin 100 LED Beam. Den ultra lette lampe på kun 4 kg, sætter atter standart  for hvor kompakt bevægeligt lys kan produceres, samtidigt med at hurtighed og kraftigt lysudbytte er prioriteret højt. Lamperne i er case af 6 stk, og er klar i udlejningen.

Mere L-acoustics
Vi har styrket vores beholdning af L-aacoustics højttaler elementer yderligere med indkøb af ARC Wide. Wide er en 90*30 graders kasse, som kan benyttes både enkeltvis på polemount, flyves vandret eller lodret, eller konfigureres som flere elementer både vandret og lodret, alt afhængigt ønsker til systemet

Mere L-acoustics
Der er indkøbt L-acoustics 115XT HIQ monitors. Denne kasse er velkendt for sit extremt høje output, kompakte design, samt annerkendelse verdenen over.

 

Mere scene
Vi har suppleret vores prolyte scene beholdning med yderligere 32kvm 2*1M podier.

 

Nyt lysbord
I takt med vores massive udvidelser i movinglights, samt led belysning, har det stået klart at vi mangler en ny controller, der kan håndtere de mange kanaler, samt have indbygget grafisk effekt generator. Der er derfor investeret i en Avolites Saphire Touch. Pulten er allerede nu i udlejningen, og har vagt stor begejstring hos de tilknyttede teknikkere der har benyttet den.

 

Nye Line Array stativer
Vi har indkøbt et sæt Work WT500 stativer, til brug sammen med vores line array systemer. Stativerne løfter 270kg op i knapt 6 meters højde.

 

Nyheder dec 2012 - part 2
Vi har indkøbt et større antal American DJ Mega Bar Tri. Denne LED bar indeholder 18 stk 3*1W celler, og giver højt output i et kompakt robust design.

 

Nyheder dec 2012

Der er indkøbt flere Clay Paky Alpha Spot 700 HPE moving lights. Vi har desuden som nogle af de første herhjemme modtaget den nye super DJ pult fra Pioneer, DDJ-SX.

 

Nyheder nov 2012

Der er indkøbt nye trådløse Shure UHF-R systemer, selvfølgelig med B58 kapsler. Desuden endnu flere Alkalite Revo par LED lamper.

Nyheder Efterår 2012

Vi har suppleret mængde af ClayPaky Sharpy med 4stk. yderligere. Vi har indkøbt yderligere scene podier, Intercom og JBL EON XT højttalere.

 

Nyheder marts 2012

Vi har opdateret udlejningslisten med nye enheder, bla scenepodier. Desuden er vi meget stolte af  at være leverandør af teknik og personale til dette års Steppeulve pris, samt total leverandør til Bodil prisen.


Nyheder november 2011 - Stor investering i lydafdelingen

Det er med stolthed, og med store forventninger til fremtiden, at vi dags dato har bestilt et komplet L-acoustics Kara PA system. Vi har testet systemet ved flere lejligheder, og dommen er klar: Ultra kompakt, ultra fleksibelt idet der kan flyves helt op til 24 mid/high boxes pr. side, samt det faktum at det er et af verdens bedst lydende systemer. Vi glæder os meget til at præsentere Kara. Vores pakke indeholder Kara, SB18, SB28 samt LA8 til at drive hele systemet med. Med introduktionen af Kara systemet, stadfæster vi vores vision og position, som HighEnd leverandør af lyd og lys. Som en naturlig del af denne investering, er vi naturligvis blevet en del af L-acoustics Rental Network, der er et verdens omspændende netværk af brugere af L-acoustics systemer.

 

Mere information om Kara kan ses her

http://www.l-acoustics.com/products-kara-85.html

 

Kontakt os for demo på dette fantastiske system.

 

Nyheder oktober 2011 - Flere Sharpy

Vi har suppleret vores beholdning af ClayPaky Sharpy med yderligere 4 stk, der er klar til landevejen, og som i oktober måned bla. er på tour med det fantastiske danske band I got you on tape.

 

Nyheder oktober 2011 - Mere JBL

Vi har modtaget PRX 618XLF 18" aktive subs, som er klar til landevejen.

 

Nyheder september 2011 - Endnu en investering i lysafdelingen

Vores lysafdeling er blevet styrket med nye LED wash lamper, Robe Robin 600 LED. Denne fantastiske lampe tilbyder ultra lav vægt, meget højt RGBW lysudbytte, og kan derved benyttes til alt fra effektbelysning, til frontlys! Kontakt os for demo.

 

Nyheder maj 2011 - Stor investering i lysafdelingen
Vi har udvidet lysafdelingen med en investering i den tunge ende. Til levering ultimo uge 20, har vi bestilt 8 stk. ClayPaky Alpha 700 HPE spot, samt 8 stk. ClayPaky Sharpy. Begge lamper har ClayPaky´s fantastiske kvalitet og lysudbytte, samt ekstremt kompakte i både størrelse og vægt. Ved købet bliver vi de første i Danmark, der kan præsentere Sharpy, som allerede nu har vundet stor international anerkendelse for dens enorme lysudbytte, frembragt af en 189Watt Philips lampe!. Vi glæder os meget til at vise vores kunder disse lamper, og giver ved forudgående kontakt selvfølgelig gerne demo af begge typer.


Mere JBL
lydafdelingen er desuden blevet suppleret med JBL PRX 615M, der er en kompakt selvpowered kasse, med et højt SPL og en meget behagelig lyd.


Nyheder Februar 2011 - Endnu mere JBL
Vi har suppleret vores store udvalg af JBL systemer med VRX915M, der er en kraftig vellydende monitor. Kassen er klar i udlejningen


Nyheder Januar 2011 - Soundcraft Vi1
Vi har indkøbt 1 stk Soundcraft Vi1 digital mixer, inkl digital stageboks. Dette tiltag kommer som supplement til vores Yamaha LS9-32 med digitale stagebokse. Med introduktionen af Vi1 tilbyder vi en ultra kompakt high end mixer, denne med 48inputs og 24 outputs via cat5 kabling. Mixeren er klar i udlejningen primo februar, og har allerede nu et travlt forår foran sig.


Læs mere om denne fantiske mixer på
http://www.soundcraft.com/products/product.aspx?pid=176  


Nyheder November 2010
Vi har indkøbt 2 nye Pioneer DJ pulte, der indeholder henholdsvis 2*CDJ2000 og DJM800, samt 2*CDJ2000 og DJM2000. Pultene findes i vores udlejning, og kan suppleres med SL1210 hvis behov.

  
Nyheder oktober 2010
Vi har indkøbt et større antal Alkalite LED par 64 lamper, endnu flere ETC Source Four Par med 750 watt kilder, 12 dæmper kanaler yderligere, samt suppleret vores i forvejen ret omfattende mikrofon pakke med yderligere beta58, sm57, AKG414, samt flere trådløse kanaler og yderligere In-Ear systemer.


Nyheder Maj 2010
Vi har indkøbt 2 stk Yamaha SB168 digitale stagebokse, men tilhørende digitalt kabel. Vi kan således tilbyde et fuldt digitalt system med 32 inouts og 16 outouts, som kan opstillet på under 5 minutter, og er ultra kompakt.


Stor installation på Bremen i København
Pro Event er valgt som hoved leverandør af 2 komplette PA systemer til det nye københavnske kultur/spillested Bremen - Mere info følger snarrest.


Nyheder januar 2010
Opdateret med 3 nye cases under events


Ny PA mixer
Vi har udvidet vores mixer park med en Yamaha LS9-32, som med sine 32 kanaler imødekommer vores behov for en endnu større PA mixer


Messebelysning
Vi har købt et større antal koldlys lamper til messe belysning. Valget blev Lival CDM 150, som med sit store lysudbytte, ultra kompakt størrelse, og lave vægt udgør en diskret, men meget effektiv belysning


Med Danseorkestret på tour
Til touren med Dansoorkestret har Pro Event leveret AKG D7 trådløse solist mikrofoner, inn ear system, samt instrument mikrofoner - se mere om Danseorkestret på http://www.danseorkestret.dk/


Danish Music Awards - DMA09
Pro Event er atter valgt som leverandør af højttaler system ved dette års DMA - Se mere under events

Diverse opdateringer
Vi har lagt en række gallerier op under events fra årets første arrangementer


Ny lys crontroller
Vi har netop modtaget vores nye Pearl Expert. Pulten udmærker sig blandt andet ved at have 2048 DMX kanaler, hvilket bla. kommer til gavn sammen med vores LED belysning


Super disco kugle
Vi har indkøbt en 100cm disco kugle


Mere LED lys
Der er indkøbt et antal pulsar chroma paneler i 30*30cm og 60*60cm, samt tilhørende controller


Storindkøb
Vi har indkøbt nyt bro system fra Litech i 30*30 firkant. Der er indkøbt i 1, 2 og 3 meter, plus box corner, og baseplates


Meget mere JBL!!
Der er blevet indbøbt endnu mere JBL gear ind. Vi råder nu over 16stk VRX932 line array topkasser, samt SRX712, SRX715F, og SRX718 i højt styktal. Kontakt os for yderligere informationer eller demo af systemern 


Mere indkøb
Der er indkøbt flere DJ pulte, der indeholder Pioneer CDJ1000MK3 og DJM800. Yderligere er der indkøbt Technics SL1210MK5 pladespillere, der som tilvalg kan sættes på Pioneer pultene


Diverse indkøb
Vi har styrket vores video/visuals afdeling med indkøb af 4000ansi lumens projektor, video mixer, samt diverse afviklings software og visuals.


Opdatering af cases
Der er lagt en række nye cases ind under events, dekorationslys og discoteker


LED belysning
Der er indkøbt Alkalite Tracpod 81 og Alkalite Versabar 270


ETC scene belysning
Vi har købt et antal ETC source 4 Par EA med HPL750 kilder, samt ETC source 4 Jr. Zoom profiler


Flere digitale jukebokse
For at imødekomme den store interesse der er omkring vores digitale jukebokse, har vi udvidet vores udlejning med flere af slagsen


Flere aktive højttalere
Vi har modtaget et set JBL PRX515


Flere forstærkere og flere højttalere
Vi har modtaget endnu 3 stk. Crown I-Tech 6000, samt 6 stk. JBL SRX 712


Flere forstærkere
Vi har modtaget vores første sending Crown I-Tech 6000. Vi har indtil videre modtaget 3 stk. som vi vil teste og evaluere de kommende måneder


Årets første case
Tesa har afholdt kick off, og Pro Event leverede dekorationslys til dette event.


Flere billeder
Der er lagt billeder online fra årets sidste leverance af mobil discotek - Julebal i Frederiksværk hallen 1. Juledag. Billederne kan ses under cases og diskoteker


Mere udstyr
I årets sidste uger har vi gennemført en række omfattende investeringer. Det er bla. blevet til indkøbet af 6 stk. ClayPaky Wash movingheads, JEM Haze maskine, samt en styrkelse af vores rig med indkøb af 18 meter Prolyte truss i diverse længder


Flere LAB forstærkere
Vi har efter stor succes med testen af vores første LAB 10000Q indkøbt endnu 1 stk LAB 10000Q. Vi råder på nuværende tidspunkt over 2 stk. af denne forstærker, der sidder i hvert sit skab, og derved muliggør enorm fleksibilitet med totalt 8 kanaler af 1300 watt i 8 ohm


Indkøb af ny LAB forstærker
LAB gruppen er kommet med en ny forstærker serie, kaldet FP+. Vi har indkøbt modellen der hedder 10000Q. Denne forstærker sætter nye standarter for high power i kompakt design. Således yder den 4*1300Watt i 8ohm, og kan derved benyttes i alle vores systemer, store som små


Julefrokost 2006 - Part 2
Vi har meget snart udsolgt af både discoteker og jukebokse på de travle dage i december, og beder atter vores kunder, nye som gamle om at reservere underholdningen i god tid


Indkøb til lysafdelingen
Vi har indkøbt 7 stk ClayPaky StageLight 300 movinghead, således at vi nu i alt er oppe på 15 stk. Desuden har vi indkøbt LED lamper i par36 og par56 huse


MTV Europe Music Award 2006
Pro Event blev valgt som leverandør af lyd systsem til preparty på Normann Copenhagen og afterparty på NASA. Læs mere her


Flere højttalere
Vi har indkøbt 2 stk JBL SRX 715


Julefrokost 2006
Vi oplever igen i år et massivt pres på leveringer af mobildiskoteker og vores seneste tiltag, digitale jukebokse. Vi har endnu ikke helt udsolgt af begge dele, men særligt den 1. og 8. december anbefaler vi såvel nye som tidligere kunder om at være ude i god tid, så vi bedst muligt kan levere til alle henvendelser


Trådløse beltpacks
Der er indkøbt 8 kanalers Mipro ACT 707, fordelt på 2 skabe med 4 kanaler i hver. Dertil er der indkøbt headset i både nyre og kugle mikrofoner


Flere aktive højttalere
Vi har indkøbt 4 stk Mackie SRM 450 top/monitor, samt 2 stk Mackie SWA 1501 subs


Nyt køretøj
Der er indkøbt 1 stk. fabriksny Mercedes Sprinter i høj og lang model, som vi som nogen af de første i landet har modtaget


Digitale Jukebokse
Det er med store forventninger, samt stor stolthed vi nu tilbyder udlejning af digitale jukebokse. Vi har selv designet jukeboksen, som i forhold til en traditionel jukeboks bla. indeholder over 4000 titler. Betjeningen er utrolig nem, og meget overskuelig takket være den indbyggede touch skærm.


Ny PA mixer
For at styrke vores marked for produktioner, teater, og live lyd har vi indkøbt 1 stk. Yamaha 01V96 digital mixer. Mixeren har op til 40 kanaler, samt indbyggede effekter, compressor, gates, 4 bånds parametrisk equlaizer på hver kanal


Nye Movingheads
Vi har netop udvidet vores lyspark med 8 stk. Clay Paky Stage Light 300. Valget af Clay Paky er en naturlig del af vores vækst, da vi i forvejen udelukkende benytter intelligent belysning fra Clay Paky. Vi glæder os til at præsentere disse lamper, og har allerede en del spændende projekter til dem.


Nye Højttaler Processore
Som processor til vores nye JBL line array højttaler system, er vores valg faldet på DBX DriveRack 260. Vi har i forvejen et godt kendskab til DBX, idet vi benytter 4 stk. DBX DriveRack PA i vores forstærkerskabe, så da vores behov for en kraftigere DSP opstod, var valget af DBX nemt. 2 af "de gamle" DriveRack PA er derfor nu udskiftet til DriveRack 260. Samtlige forstærkerskabe indeholder desuden equalizer fra DBX.

Nyt PA system
For at imødekomme vores kunders ønske om et kompakt og højtydende PA system, samt vores eget ønske om et let og nemt håndterligt system, har vi netop modtaget vores nye JBL VRX Line Array system. Det er i alt blevet til 8 stk. VRX 932 topkasser, samt 12 stk VRX 918 bundkasser.


Topkassen er en Line Array højttaler, der udmærker sig ved lav vægt på 22kg. samt en spredning der er 100 grader horisontalt, og 15 grader vertikalt. Ved købet at 8 stk topkasser kan vi således opsætte et stereo system med en dækning på hele 100 * 60 grader, der kun vejer 88kg pr side og derfor er nemt at flyve.


Bundkassen er fra samme serie og udmærker sig ved en vægt på kun 36kg, desuden ved at den også kan flyves sammen med VRX 932 topkassen. Herved kan et array system med fuldt dynamik område nemt flyves og kan derved dække alle behov fra teater lyd, til koncerter og tale arrangementer.


systemet kan også leveres mindre, idet hver enkelt topkasse er monteret med stativ beslag, så de enten kan leveres på stativ, eller oven på 1 eller 2 bundkasser, altså et super fleksibelt system, der kan leveres alt efter det enkelte jobs opgaver


Vi glæder os meget til at præsentere dette system på landevejen, og vise hvad der er sket inden for højttaler udviklingen de sidste år.


Sideløbende med VRX systemet venter vi desuden at modtage 4 stk. SRX 715 topkasser, ligeledes fra JBL, til benyttelse ved mindre arrangementer

Poppelvej 6

3300 Frederiksværk

Tlf.: 70220101

info@pro-event.dk

Highlights

Nyhedsbrev. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev? Hvis ikke klik her

 

Award referencer:

Bodil Prisen

Steppeulven Prisen

Lauritzen Prisen

Gaffa Prisen

Kravling Prisen

Dm i standup

Danish Game Awards

Danish Underground Awards

Danish Musih Awards

 

 

 

 

 

Pro Event Facebook site